09 366 69 98
GENT - WETTEREN - AALST - DENDERMONDE - SINT-NIKLAAS
info@qualitybeheer.be

Financieel beheer

Eén van onze belangrijkste taken als syndicus: financieel beheer. Quality Beheer hecht veel belang aan het besparen op jouw uitgaven. Ook het transparant weergeven van alle financiële gegevens is uiterst belangrijk.

 • null

  Transparante boekhouding: we voeren een dubbele boekhouding. Deze wordt altijd up-to-date bijgehouden! Met als resultaat, dat elke belanghebbende alle nuttige stukken kan inkijken.

 • null

  Jaarlijkse afrekening: elke mede-eigenaar ontvangt van ons jaarlijks een overzichtelijke afrekening waarbij zowel de openstaande zaken alsook de kosten meteen duidelijk zijn.

 • null

  Besparen op jouw uitgaven: we kunnen op elk moment een budgetvergelijking opstellen. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht van de besparingen en kosten.

 • null

  Eigendomsoverdracht: wanneer er sprake is van een verkoop kunnen we deze stukken zeer efficiënt aanleveren en toevoegen aan de syndicusinformatie. Dit zorgt er eveneens voor dat we alles kunnen afsluiten voor de verkoper en met een propere lijn kunnen starten voor de nieuwe mede-eigenaar.