09 366 69 98
GENT - WETTEREN - AALST - DENDERMONDE - SINT-NIKLAAS
info@qualitybeheer.be

Getuigenissen

Facebook

Deze syndicus kwam in de plaats van de vorige, die amper een paar keer per jaar aanwezig was in het gebouw. Hij en zijn collega Margo daarentegen zijn elke week aanwezig.

Bij iedere uitgaven konden we besparen. Dankzij het identiek aanpalende gebouw hebben we een makkelijke vergelijkingstool. Bij het andere gebouw liggen de kosten gemiddeld 20 percent hoger.

Dankzij de aangeboden dakrevonatie van onze stookplaats hebben we 30 percent kunnen besparen. Het vernieuwen van de leidingen bracht ons een besparing van 20 percent op. Het nieuwe onderhoudscontract van de lift leverde ons dan weer 20 percent op.

Quality beheer doet niet enkel wat hij belooft en wettelijk gezien moet doen, ze doen eigenlijk veel meer. Hierdoor verdient deze syndicus een dikke pluim!

Ik ben eigenaar van een nieuwbouwappartement te Wetteren. Bij elke nieuwbouw is er in het begin veel werk voor de syndicus.

Margo van Quality Beheer heeft deze taak zeer goed vervuld. De aanplakking gebeurde tijdig. Het huishoudelijk reglement werd goed opgevolgd. Haar administratie en boekhouding verloopt zeer goed. Vooral de communicatie van Quality Beheer is top! Doe zo voort!

Residenties met Quality Beheer