09 366 69 98
GENT - WETTEREN - AALST - DENDERMONDE - SINT-NIKLAAS
info@qualitybeheer.be

Technisch beheer

Wim, onze zaakvoerder, beschikt naast zijn juridische opleiding ook over een hogere technische opleiding. Hierdoor kunnen we nog beter werken als syndicus. Wat is nu hét grote voordeel van deze sterk technische achtergrond?

  • null

    Renovatiekosten: dankzij de technische inzichten kunnen we snel en efficiënt optreden. Dit zowel bij kinderziekten van nieuwe gebouwen als bij torenhoge kosten van oudere gebouwen. We hebben reeds meerdere dossiers om inspiratie op te doen. We kunnen hier eveneens snel oplossingen in terugvinden. Vandaag slagen we er in om de kosten gemiddeld 20 tot 30 percent te drukken.

  • null

    Bijzondere aanpak: voor we van start gaan met een renovatie vergelijken we steeds alle mogelijke partners. Hiervoor kijken we niet enkel naar de prijs! Want kiezen op basis van prijs levert nadien alleen maar meer kosten op. Uit ervaring leren we dat het beter is om elke offerte afzonderlijk te analyseren. Bovendien kijken we naar de technische specificaties van de offertes. Als we dan dé geschikte partner gekozen hebben volgen we deze van dichtbij op. En uiteraard kijken we ook na of alles gebeurt zoals afgesproken.

  • null

    Geen commissies: wij nemen nooit commissies op de werken. Dit is eerst en vooral deontologisch verboden! Maar bovendien gaat het in tegen onze manier van werken.