09 366 69 98
Scheldedreef 4, 9230 Wetteren | Vlasmarkt 3, 9200 Dendermonde
info@qualitybeheer.be

Ons bedrijf

Quality beheer staat voor een persoonlijke aanpak! Daarom zijn we in de grote gebouwen wekelijks aanwezig. Alsook problemen worden onmiddellijk aangepakt. Bovendien vinden we het enorm belangrijk om er alles aan te doen zodat jouw uitgaven zo laag mogelijk blijven.

Dankzij de bachelor Bouwkunde van onze zaakvoerder pakken we technische problemen en renovatiewerken steeds op een correcte én onderbouwde manier aan. Dit zorgt ervoor dat we gemiddeld 30 percent kunnen besparen op grote werken. Alsook vele duizenden euro’s in elk gebouw.

Niet onbelangrijk, is dat wij geen commissielonen ontvangen op werken aan onze gebouwen. Dit is eveneens deontologisch verboden! Het is voor Quality beheer uiterst belangrijk om te werken aan de beste prijs-kwaliteit van Vlaanderen.

Dankzij ons open en overzichtelijk boekhoudprogramma is onze boekhouding op elk moment consulteerbaar door elke belanghebbende. Niet onbelangrijk: Quality Beheer heeft een vlekkeloze staat van dienst. We hebben geen enkele vervolging door het Beroepsinstituut!

Onze visie

Het beheer van een gebouw vraagt om een persoonlijke benadering. Quality beheer vestigt zich daarom niet als massasyndicus. Bij ons zal geen enkele eigenaar een nummer zijn! We zoeken voor elke eigenaar steeds de best mogelijke oplossing.

Prijsoffertes dienen steeds grondig geanalyseerd en geëvalueerd te worden. Als syndicus nemen we het technisch beheer ten harte. Ons doel is om elke eigenaar zo goed mogelijk te ondersteunen. Kortom we kijken enkel en alleen naar het belang van de eigenaar.

We bespreken steeds elk voorstel met de eigenaars. Een beslissing nemen doen we pas nadien. Kortom, de eigenaar heeft steeds inspraak! Daarnaast kijken we steeds naar het wettelijke gegeven en de wetten die kortelings zullen geïmplementeerd worden.

Om zo transparant mogelijk te werken zorgen wij er steeds voor dat onze boekhouding voor elke betrokkene na afspraak in te kijken is.

Ons team

Wim Vander Cruyssen

Na het succesvol beeïndigen van zijn universitaire opleiding studeerde hij achtereenvolgens Vastgoedmakelaar (Havimo) en Bachelor Bouwkunde aan de KAHO Sint Lieven. Na nog een bijkomende opleiding…

Kilian De Saedeleer

Kilian is een technisch en financieel sterk onderlegde Bachelor Vastgoed (Hogeschool Odisee Aalst), die vlot bereikbaar en polyvalent is. Naast zijn werkzaamheden op het beheerskantoor te Wetteren en …

Jeffrey Van der Borcht

Jeffrey heeft meer dan 12 jaar ervaring in het beheer van gebouwen en dit van A tot Z. Hij beschikt tevens over de nodige maturiteit en kennis en is dan ook de geknipte syndicus.

Amandine François

Amandine is afgestudeerd aan de HoGent met het diploma Vastgoed en loopt momenteel haar BIV-stage bij Quality Beheer Vander Cruyssen.

Getuigenissen

Nieuws