09 366 69 98
GENT - WETTEREN - AALST - DENDERMONDE - SINT-NIKLAAS
info@qualitybeheer.be

Onze Aanpak voor uw Residentie

Quality beheer is gespecialiseerd in gebouwen +100 entiteiten. Onze zaakvoerder-syndicus komt persoonlijk elke week naar de Residentie. Wij werken met een vaste zitdag in elke grote Residentie. Alle problemen worden onmiddellijk aangepakt. Bovendien trachten we de kosten laag te houden.

Onze zaakvoerder is universitair geschoold en heeft daarboven een bachelor Bouwkunde. Dat is een enorme troef bij renovaties in oudere gebouwen. Zo besparen we indien mogelijk op dure studiekosten. Technische problemen pakken we onmiddellijk aan in overleg met de Raad en Algemene Vergadering. Onze aanpak zorgt gemiddeld voor 20 percent besparing op grote werken.

Niet onbelangrijk, is dat wij geen commissielonen ontvangen op werken aan onze gebouwen. Dit is eveneens deontologisch verboden! Het is voor Quality beheer uiterst belangrijk om te werken aan de beste prijs-kwaliteit van Vlaanderen.

Dankzij ons open en overzichtelijk boekhoudprogramma is onze boekhouding op elk moment consulteerbaar. Niet onbelangrijk: Quality Beheer heeft een vlekkeloze staat van dienst. Geen enkel gebouw heeft de samenwerking al stopgezet.

Onze visie

Het beheer van een groot gebouw vraagt om een persoonlijke benadering. Quality beheer is geen massasyndicus. Bij ons is een gebouw en een mede-eigenaar geen nummer. We zoeken voor elke eigenaar steeds de best mogelijke oplossing.

Prijsoffertes dienen steeds grondig geanalyseerd en geëvalueerd te worden. Als syndicus nemen we het technisch beheer ten harte. Ons doel is om elke eigenaar zo goed mogelijk te ondersteunen. Kortom, we kijken enkel en alleen naar het belang van de eigenaar.

We bespreken steeds elk voorstel met de mede-eigenaars. Een beslissing nemen doen we pas na overleg met de Raad en Algemene Vergadering. Een mede-eigenaar heeft steeds inspraak. We werken steeds volgens de wetgeving.

Om zo transparant mogelijk te werken zorgen wij er steeds voor dat onze boekhouding voor elke betrokkene na afspraak in te kijken is. Bovendien is er een internettoegang voor alle mede-eigenaars.

Ons team

Wim Vander Cruyssen

Na het succesvol beeïndigen van zijn universitaire opleiding studeerde hij achtereenvolgens Vastgoedmakelaar (Havimo) en Bachelor Bouwkunde aan de KAHO Sint Lieven. Na nog een bijkomende opleiding…

Kilian De Saedeleer

Kilian is een technisch en financieel sterk onderlegde Bachelor Vastgoed (Hogeschool Odisee Aalst), die vlot bereikbaar en polyvalent is. Naast zijn werkzaamheden op het beheerskantoor te Wetteren en …

Jeffrey Van der Borght

Jeffrey heeft meer dan 12 jaar ervaring in het beheer van gebouwen en dit van A tot Z. Hij beschikt tevens over de nodige maturiteit en kennis en is dan ook de geknipte syndicus.

Veerle Mertens

Veerle Mertens, ervaren juriste met een grote kennis van vastgoedrecht en een experte op het gebied mede-eigendom

Nathalie  Mdighri

Nathalie  Mdighri – Property Manager

Getuigenissen

Nieuws